måndag 8 juli 2013

Pantade människa



Lilleman fick feber igår eftermiddag och den har hållt i sig idag med :/
Varmt som det är ändå... Och inte hjälper det med en massa stora fönster som solen kan lysa igenom hela dagarna heller, är som en bastu här hemma, en nackdel med öppen planlösning... Hmm, kanske sätta upp markiser eller något sådant.
Så största delen av dagen har tillbringats i soffan framför tvn, men på eftermiddagen började han krya på sig så vi har varit ute och gått och cyklat fram och tillbaka på vägen. Kikat på fåglar, grannarnas katt och hund.
På kvällningen åkte vi iväg för att kika på en bil, men det blir inget köp. Vi har Impalan kvar, den vet vi ju vad vi har och inte har gjort på. Men när vi var där så började vi prata om att vi har bytt motor i Impalan. Och Calle sa att det var ett misstag att göra det just då eftersom Emil var nyfödd och han inte ville vara ute i garaget då.
Då är det en kvinna som kläcker ur sig; Vilket var ett misstag, att byta motor eller skaffa barn? Något sådant kläcker man väl ändå inte ur sig?!? Tittade bara på henne men sa inget, tyckte bara att hon var helt pantad!

Men jag hoppas att lilleman är helt feberfri imorgon! Hade nämligen tänkt åka med syster och några till till Furuvik :-)

1 kommentar:

  1. Ååh men vilken jädra idiot. Hon var förmodligen inte komplett. Sånt säger man inte. Hoppas hon själv inte har barn! Hoppas lillen blir frisk, inge kul å va sjuk såhär års. :-/

    SvaraRadera