torsdag 18 juli 2013

Skara, Trollhättan, Ullared

Dagarna i Skara har tagit slut.
Förtältet tog vi ner igår kväll och packade in resten imorse.
Emil tycker verkligen att det är kul att leka med Linnea och Elias. Skrattar och tjoar :-D



Två dagar har vi tillbringat inne på Skara Sommarland. Det finns inte så jättemycket för de minsta att göra, men dagarna går ändå... Långa köer som är jobbiga att stå i så antingen har jag eller Calle stått och köat och så har Emil fått komma när set börjar bli dags. Men även den lilla stunden kan vara jobbig att vänta...



Lastbilarna var nog det bästa, första gången var det en väldigt ledsen pojke som jag nästan fick dra ur lastbilen... Men det gick lättare och lättare. Sista gången blev han inte alls ledsen, men ville ju självklart tillbaka ;-)



Igår böev det iallafall lite bad också. Ingen badkruka här inte. Värre med mamman ;-) Första svängen så ville han knappt gå upp, skulle bara tillbaka ner till vattnet igen :-)



Andra svängen provade vi på lite av de mindre vattenrutschkanorna. Den större av dem ville han bara ställa sig upp i så den förstod han sig inte riktigt på, men de mindre gick bättre fast det var lite dåligt glid i dem.
Uttröttande är det att bada så dem sov gott en stund efteråt alla barn.



Vid grillningen är det klart att man ska ha sig en liten Mer precis som pappa ;-)



I tisdags åkte vi till Emils gammelfaster och gammelfarbror i Trollhättan för att hälsa på.
Vi blev bjudna på fika, mat och fika igen. Hann även med att gå en sväng för att kolla på grannens fina kor. Långhåriga med stora horn.
Fick även träffa deras små vakthundar Figo "Skopan" och Baloo. Baloo lade sig så fint nedanför Emils vagn när han sov, men var lite misstänksam när Emil var vaken. Inte van vid en härjargosse ;-)

Men nu så drar vi vidare till Ullared i några dagar innan vi börjar färden hemåt :-)
Ahopping!!! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar